Lungu: „Vom face o sistematizare importantă în 2012 în zona Primăriei şi vom realiza un traseu pentru autobuze”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul Primăriei Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava

TEXT LIVE:

“Vom face o sistematizare importantă în 2012 în zona Primăriei şi vom realiza un traseu pentru autobuze. Fluidizăm traficul pe bulevardul principal. Am discutat să efectuăm şi o sincronizare a semafoarelor din zona centrală pentru a da undă verde pentru cei aproximativ 2 kilometri care străbat zona cea mai aglomerată.

Vrem să facem în 2012 o impozitare echitabilă. Sunt persoane care stau acum într-o garsonieră şi plătesc mai mult decât cei care locuiesc în case.

Oamenii din Bazarul Suceava vor începe să se mute în noul spaţiu. Vor încăpea toţi comercianţii şi vom face tot ce se poate să se ocupe fostele amplasamente. 50 de chioşcuri vor fi reamplasate pentru a face loc de acces pentru maşinile de pompieri. Deja au existat câteva tentative de incendiu şi nu vrem probleme.

67% din ajutoarele de la Uniunea Europeană au fost distribuite până acum. Cei mai puţini au venit şomerii. Foarte mulţi suceveni nu au fost găsiţi acasă şi vom cere redistribuirea.

Sunt medici care, într-un fel sau altul, şi-au sacrificat viaţa şi merită să fie făcuţi cetăţeni de onoare ai municipiului Suceava. Sunt generaţia de aur. E vorba despre doctorii Motan, Creţeanu, Dobromir, Ardeleanu, Stănescu, Ieţcu, Hîncu, Ţeudan. Voi merge cu această propunere în prima şedinţă de Consiliu.”


Intră acum și în grupul de