Acasă Actualitate Alcoolul i-a luat mintile! Un barbat din Arbore si-a dat familia afara...

Alcoolul i-a luat mintile! Un barbat din Arbore si-a dat familia afara din casa, dupa care a distrus tot ce a gasit in cale


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 36 de ani din localitatea Arbore, judeţul Suceava, şi-a pierdut pur şi simplu minţile, joi seară, în urma consumului excesiv de alcool.

Potrivit datelor pe care le deţinem, bărbatul a vizitat pe parcursul zilei de joi, mai multe baruri de pe raza comunei unde a pierdut numărul paharelor cu alcool consumate. În jurul orelor 19:00, omul a ajuns acasă, iar aici scandalul a început imediat.



Conform cercetărilor efectuate de poliţiştii chemaţi la faţa locului, într-o primă fază, omul a sărit la bătaie, lovindu-şi de mai multe ori soţia, apoi, orbit de aburii alcoolului şi-a alungat familia pur şi simplu de acasă. Rămas singur, bărbatul a început să distrugă tot ce i-a ieşit în cale, uşile locuinţei, geamurile şi mai multe bunuri din casă.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, circul provocat de acesta nu s-a oprit doar în ograda propie deoarece, “în timp ce se afla în drumul comunal, cel în cauză prin actele sale, precum și prin proferarea de cuvinte și expresii, a adus atingere bunelor moravuri provocând indignarea cetățenilor care s-au adunat în drumul comunal ca să vadă cine a provocat scandal”.

Speriaţi şi indignaţi de ceea ce se întâmplă, vecinii au chemat în ajutor organele de ordine care, l-au condus pe scandalagiu la sediul Secției de Poliție nr.3 Marginea, pentru ca ulterior, acesta să fie transportat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere”, mai informează IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version