Moldovean de 26 de ani, prins dupa ce a trecut ilegal frontiera in Romania


Intră acum și în grupul de

Un tânăr din Republica Moldova, de 26 de ani, a fost prins de poliţiştii de frontieră la doar câţiva metri distanţă de la graniţa dintre Ucraina şi România, după ce acesta reuşise să treacă frontiera în mod fraudulos.

Incidentul a avut loc pe parcursul zilei de joi, în timpul executării misiunilor de supraveghere şi control a frontierei de stat, moment în care tânărul a fost depistat de un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul SPF Vicov, cu ajutorul aparaturii de termoviziune.

Potrivit declaraţiilor purtătorului de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch-Seriţan, “în urma legitimării efectuate de poliţiştii de frontieră, s-a constatat că persoana în cauză este domiciliat în oraşul Chişinău, Republica Moldova, iar bărbatul a declarat organelor de ordine că a trecut ilegal frontiera de stat dintre Ucraina şi România cu scopul de se stabili în ţara nosatră”.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit tânărului de 26 de ani acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, în cursul aceleiaşi zile fiind predat pe bază de proces verbal grănicerilor ucraineni.


Intră acum și în grupul de