A ramas fara masina Mercedes, dupa ce vamesii au descoperit ca transporta tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un sucevean de 21 de ani a rămas pe parcursul zilei de joi fără autoturismul proprietate personală, marca Mercedes, după ce vameşii au descoperit locurile special amenajate în mijlocul de transport pentru ascunderea ţigărilor de contrabandă.

Conducătorul auto s-a prezentat în PTF Siret spunând organelor de control că nu are nimic de declarat în Vamă, dar, potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IJPF Suceava, „în urma verificării amănunţite efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, asupra persoanei, bagajelor şi mijlocului de transport, s-au găsit ascunse şi nedeclarate în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un locaş special amenajat în bancheta şi în anvelopele din spate, aproape 1.500 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană”.

Produsele din tutun, în valoare de circa 1.200 lei au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei. Totodată, autoturismul, cu valoare în vamă de 13.000 de lei a fost şi el confiscat de către vameşi.


Intră acum și în grupul de