Captura impresionanta de tigari in apropierea granitei cu Ucraina (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Vicov au reuşit pe parcursul zilei de sâmbătă, o nouă captură impresionantă de ţigări de contrabandă, în apropierea graniţei dintre România şi Ucraina.

Potrivit datelor pe care le deţinem, captura a fost realizată în timp ce organele de ordine efectuau o misiune de rutină de verificare a frontierei, ocazie cu care au depistat în apropierea acesteia un număr mare de colete învelite în folie de plastic de culoare neagră şi un microbuz înmatriculat în Marea Britanie încărcat cu ţigări de contrabandă.

În momentul în care poliţiştii de frontieră şi-au făcut apariţia în zonă, proprietarul maşinii a abandonat autovehiculul, reuşind să fugă.

„Deoarece în autoturism se afla o cantitate impresionantă de ţigări de contrabandă, s-a luat măsura conducerii acestuia la sediul SPF Vicov, unde în urma inventarierii a fost descoperită cantitatea de 27.000 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IJPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de aproximativ 190.000 lei, a fost reţinută în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar microbuzul marca Mercedes a fost indisponibilizat la sediul SPF Vicov.

„În prezent poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate şi luarea măsurilor legale ce se impun, fiind informate şi autorităţile de frontieră ucrainene pentru cercetarea în comun a evenimentului şi documentarea întregii activităţi infracţionale” a mai adăugat comisar Ilie Poroch.


Intră acum și în grupul de