Echipa de VOLEI CSM Suceava încheie prima parte a sezonului competiţional cu maximum de puncte


Intră acum și în grupul de

Într-un meci din etapa a VII-a, CSM Suceava – CSŞ CFR Bucureşti 3-0 (15, 14, 16)

Aşa cum era de aşteptat, CSM Suceava a obţinut şi cea de-a şasea victorie din acest sezon competiţional reuşind să încheie turul seriei est a Diviziei A2 de volei masculin cu maximum de puncte. În ultima etapă a acestei prime părţi a campionatului formaţia suceveană a învins la pas gruparea CSŞ CFR Bucureşti cu scorul de 3-0 (15, 14, 16).

Elevii profesorului Victor Pancu nu le-au dat nicio şansă mai tinerilor lor adversari şi au câştigat clar şi repede. De remarcat omogenitatea formaţiei sucevene, dar şi aportul foarte important la stabilitatea şi forma ei a voleibalistului nemţean Ştefură.

CSM Suceava a învins principalele ei contracandidate la primul loc în clasamentul seriei chiar pe terenul acestora şi se poate spune că defilează în Divizia A2.

Adevărul este că şi diferenţa dintre primul şi al doilea eşalon valoric din voleiul masculin românesc este foarte mare, dar şi jucătorii suceveni parcă joacă altceva în acest debut de sezon competiţional.

Pentru CSM Suceava în partida cu CSŞ CFR Bucureşti au evoluat: Sasu, Giurcă, Pietraru, Ursachi, Ştefură, Lupu, Orăşanu, Andone, Maxim, Nistor şi Gontariu.
În etapa următoare CSM Suceava va juca pe teren propriu în data de 26 noiembrie contra echipei CSV Dacia Buzău.


Intră acum și în grupul de