Batran de 89 de ani din localitatea Fantanele atacat de trei tineri in propria-i casa


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 89 de ani din localitatea Fântânele, judeţul Suceava, a fost atacat de trei tineri în propria-i casă, pentru banii de pensie.

Potrivit declaraţiilor pe care bătrânul le-a dat în faţa agenţilor Secţiei de Poliţie Rurală Bosanci, incidentul a avut loc în jurul orelor 20:00, când persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au solicitat banii pe care îi are în casă. Pentru că omul nu mai avea nimic din pensie cei trei atacatori au sustras o sacoșă din material plastic în care omul ținea actele personale.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști, autorii faptei au fost identificaţi ca fiind doi minori cu vârsta de 16 şi respectiv 17 ani, ajutaţi de un tânăr de 21 de ani, toți din aceeaşi localitate.

Conform datelor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cu ocazia audierii, cei trei învinuiți au recunoscut fapta comisă, pentru doi dintre ei fiind emise ordonanțe de reținere şi introduși în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu.


Intră acum și în grupul de