Italian scapat din mainile unor talhari de o patrula mixta de ordine publica din Suceava


Intră acum și în grupul de

Un tânăr italian de 26 de ani, din Catania, provincia Acicastello, stabilit însă de puţin timp în municipiul Suceava, s-a considerat cel mai norocos om, luni dimineaţă în jurul orelor 03:30, după ce a fost scăpat din mâinile a doi tâlhari de o patrulă mixtă poliţie-jandarmi.

Organele de ordine se aflau în serviciul de patrulare şi prevenire în zona centrală a municipiului reşedinţă de judeţ, când s-au sesizat din oficiu asupra faptului că trei tineri ce se aflau la poarta doi a stadionului „Areni” prezentau suspiciuni în ceea ce priveşte comportamentul, fiind agitaţi.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, „procedând la interceptarea şi legitimarea persoanelor în cauză, s-a constatat că unul dintre aceştia, cetăţean de naţionalitate italiană, era speriat, menţionând verbal în limba engleză că ceilalţi doi tineri, prin acte de violenţă şi ameninţări au intenţionat să-l deposedeze de o anumită sumă de bani pe care îi avea asupra sa”.

În plus, la vederea poliţiştilor, unul dintre suspecţi a încercat să părăsească locul faptei, fiind imobilizat şi reţinut după o urmărire de aproximativ 50 de metri.

Toate cele trei persoane au fost conduse la sediul subunităţii de poliţie, unde agresorii au fost identificaţi ca fiind un tânăr de 22 de ani, din comuna Buneşti şi celălalt de 21 ani, din oraşul Dolhasca, pe numele cărora a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de tâlhărie.


Intră acum și în grupul de