E.ON Gaz Distributie: Un simplu apel telefonic poate preveni aparitia unor evenimente grave

E.ON Gaz Distribuţie face apel la suceveni să apeleze de urgenţă dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie la numerele de telefon 0265 200 928 sau 0800 800 928 în cazul în care simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă.

Pentru a beneficia în condiţii de siguranţă de gazele naturale este nevoie de o atitudine responsabilă şi de implicare atât din partea E.ON Gaz Distribuţie cât şi din partea cetăţenilor, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre de către E.ON Gaz Distribuţie.

“De aceea, compania noastră face apel la spiritul civic al cetăţenilor să ne sesizeze de urgenţă dacă simt miros de gaz într-un imobil sau pe stradă. Este deosebit de important să fim anunţaţi imediat astfel încât echipele noastre specializate să intervină la timp pentru a putea preveni apariţia unor evenimente grave.

În cazul că simt miros de gaz în interiorul locuinţei, cetăţenii sunt rugaţi să aplice următoarele măsuri de siguranţă:

 să stingă toate focurile;
 să deschidă imediat toate uşile şi ferestrele;
 să nu manevreze aparate electronice;
 să nu aprindă lumina;
 să nu verifice cu flacără instalaţiile de gaze naturale;
 să sune imediat la dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0265.200.928
(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatoru-lui pentru toate celelalte reţele de telefonie)

sau
0800.800.928
(număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)”, este apelul transmis în comunicat de E.ON Gaz Distribuţie.

Dispeceratul E.ON Gaz Distribuţie funcţionează în regim non-stop şi asigură servicii specifice de preluare a apelurilor şi intervenţie pentru locuitorii din cele peste 1.000 de localităţi din cele 20 de judeţe din aria de competenţă a companiei.

loading...