Preselectiile pentru infiintarea trupei de teatru a USV continua!


Intră acum și în grupul de

Elevi, studenţi, dar şi persoane cu vârsta până în 38 de ani au participat luni la primul casting organizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” (USV) din Suceava, în vederea înfiinţării trupei de teatru a instituţiei de învăţământ superior.

„La preselecţia care a început la ora 11.00 au participat 20 de persoane, în special elevi şi studenţi, dar şi persoane pănă în 38 de ani. Cu toate acestea joi, de la ora 14.00, tot în Auditorium Joseph Schmidt (corp F) va avea loc a doua parte a preselecţiei, în care aşteptăm noi talente”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Cristina Lauric, reprezentant cultural în cadrul USV.

Precizăm că preselecţia de la USV s-a făcut în colaborare cu regizorul şi actorul Ion Sapdaru de la Teatrul Naţional Iaşi (cunoscut din filmele „A fost sau n-a fost”, „4, 3, 2”, „Concertul”, California Dreamin”). “Am găsit aici lume bună. La USV sunt copii frumoşi, inteligenţi, talentaţi, avizi de cunoaştere. Sper ca iniţierea lăudabilă a acestui proiect susţinut deopotrivă de conducerea universităţii sucevene, să prindă aripi la Suceava”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Ion Sapdaru, în calitate de membru al juriului.

Reamintim că la casting pot participa persoane cu vârsta cuprinsă între 14 şi 60 de ani.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0745/082.677.


Intră acum și în grupul de