Ajuns acasa beat, un barbat din Baia, judetul Suceava, si-a batut sotia pana a bagat-o in spital


Intră acum și în grupul de

Consumul excesiv de băuturi alcoolice l-a transformat pe un bărbat de 45 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, într-o fiară. Ajuns beat acasă, luni seară, fără a sta prea mult la discuţii, acesta şi-a luat la bătaie soţia, transformând-o pur şi simplu într-un sac de box în care lovea cu pumnii şi picioarele.

Doar poliţiştii au fost în stare să o scoată pe biata femeie de sub noianul de lovituri, care au ajuns la casa celor doi soţi după ce au fost alertaţi de către vecinii familiei.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, agenţii Secţiei de Poliţie Rurală nr.1 Bogdăneşti, ajunşi la faţa locului, l-au găsit pe agresor într-o stare avansată de ebrietate, acesta declarând că şi-a luat nevasta la pumni din cauza faptului că nu l-a ascultat cu privire la unele îndatoriri gospodăreşti.

Victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la Spitalul municipal Fălticeni, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde de altfel a rămas şi internată iar faţă de agresor s-a luat măsura sancţionării contravenţionale fiind întocmit şi dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de