I-au furat motoscuterul in timp ce se afla in vizita la fratele sau


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 28 de ani, din Frătăuţii Vechi, judeţul Suceava, a rămas fără motoscuterul proprietate după ce l-a parcat neinspirat, chiar în faţa casei fratelui său, unde venise în vizită. Incidentul a avut loc marţi seară, în jurul orelor 19:30, în localitatea Măneuţi.

Alertaţi de urgenţă, agenţii Secției de Poliție Rurală nr.4 Vicovu de Jos s-au deplasat la fața locului, unde au constatat faptul că, reclamantul s-a deplasat cu motoscuterul la domiciliul fratelui său, unde a stat 40 – 45 minute şi a lăsat motoscuterul, în valoare de circa 500 de euro, în fața porții locuinței.

Tot ce a mai putut vedea proprietarul mijlocului de transport a fost că în timp ce se afla în curtea gospodăriei, prin fața porții a trecut un atelaj hipo tras de 2 cai care se îndrepta spre comuna Dornești, în coșul atelajului se aflau două persoane, iar când a ieșit la poartă motoscuterul dispăruse.

Conform datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pentru identificarea autorilor şi recuperarea motoscuterului.


Intră acum și în grupul de