Vodafone Business Club a bifat a treia intalnire cu oamenii de afaceri din Suceava. Afla aici care au fost invitatii speciali ai evenimentului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Complexul “Conacul Domnesc” din Suceava a fost, miercuri, gazda celei de-a treia întâlniri marca Vodafone Business Club, un eveniment dedicat mediului de afaceri din România.

Anul acesta, reprezentanţii Vodafone România au prezentat la Suceava atât serviciile dedicate clienţilor de business, cu studii de caz care arată aplicabilitatea acestora, cât şi capacitatea reţelei Vodafone de a susţine soluţii dedicate, în funcţie de nevoile fiecărei companii.

„În fiecare an încercăm să ne întâlnim cu clienţii noştri, să le vorbim despre noile soluţii dezvoltate de Vodafone, să le arătăm cu ce venim nou şi să înţelegem care sunt nevoile clienţilor noştri, astfel încât să fim întotdeauna la înălţimea aşteptărilor lor. Astăzi am vorbit despre soluţiile de comunicaţii fixe, pe structură de fibră optică, pe care le-am dezvoltat în ultima perioadă, dar şi despre soluţiile de Manx Services, unde Vodafone propune clienţilor săi să se ocupe de gestiunea echipamentelor de telecomunicaţii, de tip centrale, de tip voice over IP, astfel încât clienţii noştri să se poată focaliza pe provocările afacerilor sale”, a explicat Natalia Spermezan, director în cadrul companiei Vodafone.

În cadrul Vodafone Business Club, comunitatea locală de afaceri a avut ocazia de a se întâlni şi de a discuta cu personalităţi importante ale României, invitaţi de compania Vodafone. Astfel, invitaţii speciali ai întrunirii de la Conacul Domnescu au fost Raed Arafat, fondator al SMURD (un proiect de anteprenoriat de mare succes, construit cu multă ambiţie şi pasiune) şi secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii. Acesta a luat parte la evenimentul desfăşurat la Suceava prin intermediul unei video-conferinţe şi a prezentat soluţia de Telemedicină.

Celălalt invitat special adus de Vodafone la Suceava a fost marele campion olimplic şi mondial Ivan Patzaichin, sportivul român cu cel mai valoros palmares olimpic din toate timpurile, care a vorbit celor prezenţi despre performanţele obţinute de-a lungul carierei sale.

Precizăm că în zona demo, participanţii la eveniment au avut ocazia să testeze cele mai noi smartphone-uri şi tablete din oferta Vodafone, implicit cel mai nou terminal din portofoliul renumitei companii, şi anume iPhone 4S, precum şi o soluţie de video-conferinţă.


Intră acum și în grupul de