Doi hoti si-au facut de cap in localitatea Fantanele, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Două persoane, rămase necunoscute, şi-au făcut pur şi simplu de cap, în localitatea Băneşti, comuna Fântânele, judeţul Suceava, în noaptea de marţi spre miercuri, sustrăgând mai multe bunuri fără a fi surprinşi de cineva. Poliţiştii au putut pune mâna pe pradă doar după ce hoţii s-au întâlnit întâmplător cu un echipaj aflat în patrulare, iar atunci au luat-o la fugă abandonând bunurile.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, miercuri dimineaţă, în jurul orelor 05:35, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Liteni, efectuând serviciul de patrulare în zona str. Iorgu Vîrnav Liteanu din localitate, au observat un atelaj hipo încărcat cu materiale feroase. În momentul când agenţii de poliţie au oprit autoturismul, din atelaj au coborât două persoane, care au sărit un gard din apropiere şi au fugit, fără a putea fi ajunşi şi identificaţi.

„Atelajul hipo a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Liteni, unde s-a procedat la inventarierea bunurilor aflate în acesta, fiind identificate două biciclete, trei role platband din metal galvanizat noi, un aparat de sudură, aproape 12 m de cablu de branşament electric subteran, peste 80 de bucăţi suporţi metalici, probabil componente ale unei schele şi mai multe ţevi şi bare metalice de diferite dimensiuni”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp Ionuţ Epureanu.

Subunităţile de poliţie au fost sesizate cu privire la bunurile abandonate iar ulterior, cadrele Secției de Poliție Rurală nr. 2 Bosanci au fost sesizate despre trei furturi petrecute pe timpul nopţii, în localitatea Băneşti, judeţul Suceava.

De la prima casă, hoţii au furat faetonul din curte şi calul din grajd, la cea de-a doua gospodărie spărgătorii au luat un căpăstru, hamul şi hăţurile de la alt atelaj hipo, iar din ultima gospodărie autorii au sustras tot ce au găsit de valoare, paguba doar în ce priveşte cea de-a treia spargere, ridicându-se la peste 8.000 de lei.

„Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite părţilor vătămate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal față de autori necunoscuţi, pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de