Noi fonduri de la Guvern pentru spitalele sucevene si pentru finalizarea unor investitii in judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Spitalele din judeţ au primit noi sume de bani de la Ministerul Sănătăţii. Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost alocată suma de 1,5 milioane de lei pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, urmând să fie continuate lucrările de modernizare a blocului operator şi achiziţionată aparatură medicală performantă.

Totodată, pentru Spitalul de Psihiatrie din Siret s-au alocat 800.000 de lei şi alte 500.000 de lei pentru Spitalul Orăşenesc din Siret. La Spitalul din Gura Humorului a fost alocată suma de 790.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor de reparaţie, iar la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc a fost alocată suma de 390.000 de lei.

La Vatra Dornei nu s-au alocat fonduri suplimentare din cauză că administraţia locală nu a reuşit să folosească suma de un milion de lei alocată în urmă cu mai multe luni pentru lucrări de reparaţii, a spus Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai declarat că Guvernul a mai alocat un milion de euro pentru localităţi din judeţul Suceava pentru finalizarea unor investiţii de asfaltări de drumuri, reţele de apă şi canalizare. „Sunt lucrări pe ultima sută de metri. Ne concentrăm pe cele care se pot finaliza în lunile noiembrie şi decembrie”, a spus preşedintele CJ Suceava.

Flutur a subliniat că aceste fonduri au fost alocate de Guvern în condiţii de criză, ceea ce confirmă faptul că actuala guvernare pune accentul pe investiţii. „Chiar dacă e criză, politica de investiţii va continua”, a spus preşedintele CJ Suceava.


Intră acum și în grupul de