Salariile medicilor suceveni, asigurate pana la sfarsitul anului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Medicii care activează în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava îşi vor primi leafa la timp, în momentul de faţă neexistând întârzieri la plata salariilor, a informat joi, purtătorul de cuvânt al principalei unităţi sanitare din judeţ, dr. Tiberius Brădăţan.

„Nu avem până la sfârşitul anului probleme în acordarea salariilor către personal, nici în acordarea tichetelor de masă. Precizăm că odată cu 1 ianuarie, dacă bugetul spitalului, în urma negocierilor purtate cu Casa de Asigurări de Sănătate, se va situa măcar la nivelul bugetului actual, există premisele să putem asigura în continuare tichetele de masă şi o salarizare corespunzătoare personalului şi pentru anul care urmează”, a declarat Brădăţan.

El a mai adăugat că toate acestea nu se vor face în dauna activităţii medicale. „Încercăm cu tot efortul să asigurăm finanţarea necesară pentru materialele necesare, pentru a crea condiţii de cazare cât mai bune pecienţilor internaţi în Spitalul Judeţean Suceava”, a arătat medicul.


Intră acum și în grupul de