Batuta in Centrul Maternal Suceava pentru ca n-a vrut sa mearga acasa cu concubinul


Intră acum și în grupul de

O tânără de 21 de ani a avut nevoie de intervenţia medicilor, după ce a fost bătută de concubinul ei chiar la Centrul Maternal din municipiul reşedinţă de judeţ pentru că femeia nu a vrut să meargă acasă cu el.

Incidentul a avut loc joi după-amiază în jurul orelor 16:00, când tânăra, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost vizitată la Centrul Maternal Suceava, situat pe bdul. George Enescu din municipiu, de către concubinul ei, un tânăr de 31 de ani din localitatea Dorneşti.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, şi a declaraţiilor reprezentanţilor Centrului, la scurt timp după sosirea băiatului, între cei doi a izbucnit un conflict şi pe motiv că tânăra a refuzat să meargă la domiciliu, concubinul a lovit-o cu pumnul în zona feţei, după care a fugit.

La faţa locului, s-a deplasat o ambulanţă care a transportat-o pe victimă la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, stabilindu-se diagnosticul de „traumatism cranio-facial prin agresiune şi contuzie piramidă nazală”, neimpunându-se însă internarea acesteia.

Acum poliţiştii aşteaptă ca victima să formuleze plângere penală împotriva concubinului, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


Intră acum și în grupul de