Dornean jefuit de 130 de milioane de lei vechi, in timp ce incerca sa “se distreze“ cu o fata


Intră acum și în grupul de

Dorinţa „de a se distra cu o fată” l-a făcut pe un dornean de 34 de ani să rămână fără suma de peste 130 de milioane de lei vechi, bani pe care îi avea într-o geacă, şi aparţineau firmei la care lucrează.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, totul s-a întâmplat pe parcursul nopţii dintre miercuri şi joi pe raza localităţii Vatra Dornei, judeţul Suceava, după ce tânărul a consumat băuturi alcoolice în mai multe baruri de pe raza localităţii de domiciliu. Într-unul dintre acestea, victima a cunoscut doi băieţi cărora „le-a solicitat să-i facă cunoştinţă cu o fată pentru a se distra“.

Săritori, cei doi, unul de 18 şi celălalt de 14 ani, ambii din Vatra Dornei, au pornit împreună cu victima către locuinţa unuia dintre ei iar pe drum s-au întâlnit cu o fată de 18 ani, localnică, ce i-a căzut cu tronc tânărului, partea vătămată propunându-le la toţi să meargă la sediul firmei de curierat unde este angajat, pentru a continua petrecerea.

„Întrucât victima se afla în stare avansată de ebrietate, nu a putut intra în locaţie, motiv pentru care s-au deplasat la o locuinţă situată pe str. 22 Decembrie, din Vatra Dornei, unde la scurt timp a observat că a rămas singur, atât fata cât şi băieţii plecând, iar din buzunarul hainei îi lipsesc banii din încasări”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Speriat, pentru că era vorba despre suma de peste 13.000 de lei, tânărul a sunat în jurul orei 02:00 la poliţie solicitând ajutorul organelor de ordine.

„În urma activităţilor operative întreprinse de polițiști, suspecţii au fost identificaţi pe raza comunei Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud, asupra lor fiind găsită suma de 11.800 de lei”, se mai transmite în comunicatul IPJ Suceava.

În baza probatoriului administrat s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea celor doi suspecţi majori şi cercetarea în stare de libertate a băiatului de 14 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.


Intră acum și în grupul de