Invitaţi internaţionali la X Factor. Duminică Touch&Go urcă pe scena super show-ului


Intră acum și în grupul de

Pe parcursul galelor live X Factor, difuzate în fiecare sâmbătă şi duminică la Antena 1, artişti cunoscuţi din România, dar şi de peste hotare se vor întâlni cu telespectatorii supershowului, oferindu-le momente muzicale deosebite şi multe alte surprize. Duminica aceasta, Touch&Go va veni la întâlnirea cu publicul X Factor, urmând ca săptămânile viitoare câştigatoarul Eurovisionulu, Alexander Ryback, Directia 5 şi îndrăgita artistă internaţională In-grid să încânte publicul român.

Sâmbăta aceasta, de la 20.20, cei de acasă vor avea parte de o ediţie de gală deosebită ce va avea ca temă cele mai frumoase melodii de dragoste. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, iar duminică seara, de la 21.45, vom afla deznodământul celui de-al patrulea weekend live X Factor.

Tot duminică, publicul român se va întâlni cu Touch& Go, trupă cunoscută în întreaga lume pentru hituri precum “Would you?”, “Straight to no 1” sau “Tango in Harlem”. Influenţele din jazz, sound-ul original, precum şi vocea Venessei Lancaster au propulsat piesele formaţiei pe primele locuri în topurile din aproape toată lumea.

În galele viitoare, Alexander Rybak va reveni în România pentru a urca pe scena X Factor, după ce în urmă cu doar câteva săptămâni a fost invitatul Paulei într-una dintre etapele megashow-ului X Factor. Cei doi artişti au pus bazele unei colaborări, urmând să înregistreze o piesă împreună.

Deşi s-au cunoscut pe scena de la Eurovision, Paula Seling şi Alexander Rybak au colaborat pentru prima oară în cadrul megashow-ului X Factor, în etapa Judges Home Visit. Artistul norvegian, câştigător al Eurovision 2009, a venit pentru prima oară în România pentru a o ajuta pe Paula în alegerea finaliştilor din categoria şi pentru a le oferi acestora sfaturi.

Fiind foarte încântat de ceea ce a văzut aici, Alexander şi-a dorit foarte mult să se întoarcă la X Factor, aşa că va reveni zilele acestea în România pentru a urca pe cea mai mare scenă de sticlă din ţara noastră. După ce Oceana , Voltaj şi Holograf au stârnit ropote de aplauze în cadrul unui incredibil show live, iată că a venit rândul lui Alexander Rybak să strălucească pe scena X Factor.

Galele live X Factor au ajuns deja la cea de-a patra săptămână. Tema galei din acest weekend va fi dragostea, astfel că cei nouă concurenţi rămaşi în competiţie vor interpreta unele dintre cele mai frumoase şi cunoscute melodii de dragoste din toate timpurile. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii, salvându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminică, de la 21.45 are loc Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sînă), Duo Voice, Refresh, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea şi Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurenţii care au rămas în lupta pentru titlul de următorul super star al României şi cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din ţara noastră – 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor încerca şi la acest sfârşit de săptămână să convingă publicul că au factorul X şi să câştige astfel votul şi încerederea lui.


Intră acum și în grupul de