Tanar de 27 de ani din Rasca, scos afara din crasma si batut de familia care detine BARUL


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 27 de ani din localitatea Râşca, judeţul Suceava, se va gândi de două ori de acum înainte, dacă mai intră într-un bar de pe raza comunei după ce, sâmbătă noapte, a fot scos afară din locaţie şi bătut de o întreagă familie, proprietară a barului.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 22:00, când la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia agenţilor Secţiei de Poliţie Rurală Bogdăneşti.

Cercetările efectuate de aceştia au stabilit că scandalul a izbucnit în timp ce victima se afla în interiorul unui magazin din comună iar în urma unor discuţii contradictorii cu proprietarul localului, acesta l-a scos. Aici, au tăbărât asupra tânărului, pe lângă cei doi fraţi ai barmanului, de 27 şi 31 de ani, şi mama acestora de 57 de ani, lovind victima cu o bucată de lemn şi o sticlă.

„La fața locului s-a deplasat şi un echipaj din cadrul Ambulanței Fălticeni care i-a acordat primele îngrijiri victimei, acesta fiind transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, dar a refuzat internarea” se mai transmite din partea IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de