Poieni-Solca are gradinita la nivel european pentru 50 de copii


Intră acum și în grupul de

Presedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a participat sambata, 19 noiembrie la inaugurarea unei gradinite in Poieni- Solca. Gradinita a fost realizata din fonduri guvernamentale si va putea primi 50 prescolari.

Imobilul de 435 mp are si o sala de gimnastica, spatii administrative si 2 centrale pentru incalzire si apa calda. Gradinita va benficia si de locuri de joaca in aer liber.

Au fost prezenti primarul Simion Jucan, senatorul Tiberiu Prodan, cadre didactice, elevi si parinti. Un grup de copii a prezentat un moment cultural artistic – folclor si muzica instrumentala clasica. Un elev a prezentat o demonstratie de arte martiale.

Primarul, directorul scolii si preotul paroh au multumit presedintelui Gheorghe Flutur si senatorului Tiberiu Prodan pentru sprijin. Flutur a mentionat in cuvantul sau necesitatea promovarii unor investitii majore in zona, in infrastructura, mai exact in drumuri.

La final, Gheorghe Flutur a primit un cadou simbolic, realizat de copii – cornul abundentei, un aranjament din plante, pus intr+un saculet in forma de corn. Presedintele CJ Suceava a mai vizitat scoala, lucrarile de reabiltare a primariei si a discutat cu cetatenii despre prioritatile localitatii.

Presedintele CJ Suceava s-a intalnit sambata, 19 noiembrie, si cu instructorii artistici si cu reprezentantii culturali ai primariilor din judetul Suceava. Presedintele a insistat pe promovarea autenticului si a cerut realizarea unor parteneriate cu asociatiile de turism. CJ Suceava se va implica si va sprijini aceste asocieri, care vor putea sa preia din experienta Asociatiei Produs in Bucovina. S-au stabilit detalii privind actiunile incluse in programul Craciun in Bucovina.


Intră acum și în grupul de