Peste 55.000 de persoane au profitat de reducerile si distractia de la miezul noptii din Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 55.000 de persoane au ales să îşi dedice noaptea de sâmbătă distracţiei şi shopping-ului la preţuri atractive, în Iulius Mall Suceava, informează reprezentanţii grupului de PR din cadrul complexului comercial.

Potrivit acestora, recomandarea „Să dormi bine ziua! Să cumperi la miezul nopţii!” a fost pe placul clienţilor, astfel că, în doar câteva ore, Iulius Mall a fost luat cu asalt nu doar de suceveni, ci şi de locuitori din judeţele învecinate.

“Tradiţionalul eveniment << Veniţi la miezul nopţii! >> a coincis în 2011 cu împlinirea a 3 ani de la inaugurarea Iulius Mall. << Aniversarea ofertelor >> a atras ca un magnet, invitaţi de onoare la petrecere fiind: ofertele speciale, promoţiile tentante, prezentările de modă, un barman show (cu cocktail-uri nonalcoolice oferite gratuit), demonstraţiile de hair-styling şi kangoo jumps, un concurs naţional de street dance City Jam, surprizele dulci, competiţiile amuzante, cadourile din oră în oră, dar şi miile de premii surpriză! Valoarea premiilor instant acordate de mall a depăşit 10.000 euro”, se arată în document.

Distracţia a început în jurul orei 18.00, cu startul reducerilor şi muzică de calitate! Au urmat, în zona KidsLand, trăsnitele “servicii” ale unui clovn şi sesiunile face-painting pentru cei mici. Numeroşii clienţi au uitat pentru un moment de promoţiile din Iulius Mall şi au asistat la prezentările de modă cu ultimele tendinţe ale brandurilor Motivi, Next Level, Ravioli, C&A, Sprider Stores, Sofiaman, Nichi, Terranova, Gijewlery şi Jolidon.

Aproape de miezul nopţii, îndrăgitul Ştefan Bănică Jr. a susţinut un concert incendiar, hit-urile cântate live fermecând publicul, care nu a întârziat să îl răsplătească pe artist cu îndelungi aplauze.

“Nici premiile nu s-au lăsat aşteptate: clienţii care au profitat de promoţiile din mall au fost recompensaţi instant cu cecuri de cumpărături, torturi, şampanii şi răcoritoare. În singura noapte din an când preţurile sunt mai mici noaptea decât ziua, din oră în oră, s-au câştigat la tombole: un mini-frigider Coca Cola, un radio-casetofon Retro şi 5 LCD-uri.

Fanii Iulius Mall Suceava care au ornat frumos un << Happy Cake >> pe… Facebook, au câştigat cele 8 torturi de la cofetăria << Belpan >> şi tot atâtea tricouri având autograful invitatului special al petrecerii reducerilor din mall: Ştefan Bănică Jr. Clienţii sau vizitatorii care au devenit fani Iulius Mall… chiar în Iulius Mall au primit pe loc daruri”, precizează organizatorii evenimentului.

În comunicat se mai arată că “Aniversarea ofertelor” şi a distracţiei s-a încheiat la ora 02.00, cu precizarea că Iulius Mall le pregăteşte în continuare locuitorilor din nordul ţării cele mai bune oferte de shopping, distracţie şi de petrecere a timpului liber.


Intră acum și în grupul de