Pompierii au intervenit cu trei autospeciale pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un cap de TIR


Intră acum și în grupul de

Un incendiu izbucnit în plină noapte, în localitatea Volovăţ, judeţul Suceava, la un cap de tir, a pus pe jar pompierii militari ai Detaşamentului Rădăuţi.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul ISU Suceava, a fost nevoie de intervenţia a nu mai puţin de trei autospeciale de stingere pentru a lichida flăcările izbucnite la capul tractor al unui autocamion aparţinând unei societăţi comerciale, din Volovăţ.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, flăcările se manifestau violent înghiţind în totalitate capul tractor al autotrenului, existând tot timpul pericolul de propagare la un autocamion marca MAN şi o locuinţă aflată în imediata apropiere.

După aproape jumătate de oră incendiul a fost lichidat în jurul orelor 04:20, dar „capul de tir a ars în proporţie de 100%, cercetările efectuate la faţa locului stabilind că totul a pornit de la efectul termic al curentului electric produs de un conductor electric defect”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, slt. Florin Monoranu.


Intră acum și în grupul de