Un tanar de 25 de ani a facut circ pe strazile din Vatra Dornei, dupa ce s-a suit, din nou, baut la volan


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 25 de ani din satul Teşna, comuna Coşna, judeţul Suceava, a făcut un adevărat circ pe străzile din oraşul Vatra Dornei, cât şi la spitalul din localitate, după ce a fost prins de poliţişti.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de IPJ Suceava, totul s-a petrecut luni noapte, în jurul orelor 22:00, când pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Vatra Dornei, un echipaj din cadrul Poliţiei municipale a executat semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

„Conducătorul acestuia a refuzat însă să oprească la semnal, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar pe fondul vitezei excesive a scăpat controlul autovehiculului şi a intrat în coliziune cu un zid de beton”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În momentul în care a fost reţinut, organele de ordine s-au lămurit repede de ce tânărul a fugit de ei, acesta având permisul de conducere reţinut pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Mai mult, şi de data aceasta şoferul emana miros puternic de alcool astfel că i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, dar a refuzat, iar la Spitalul Municipal Vatra Dornei a refuzat din nou să i se recolteze probe biologice de sânge astfel că în cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de