Dezbatere cu tema “TU ce vrei de la viitorul PRIMAR?”, la Muzeul de Stiintele Naturii din Suceava


Intră acum și în grupul de

Sala de conferinţe din incinta Muzeului de Ştiinţele Naturii va găzdui joi, 24 noiembrie, de la ora 14.00, o dezbatere intitulată “TU ce vrei de la viitorul PRIMAR? Ia decizii pentru oraşul tău!”, informează într-un comunicat de presă, Alina Stredie, PR în cadrul CenRes (Centrului de Resurse pentru Participare Publică CeRe).

“Curând vom fi invitaţi să votăm pentru un nou primar şi un nou consiliu local. Ca de obicei, în campania electorală, candidaţii îşi vor expune încă o dată promisiunile electorale. Fundaţia Soros Romania (FSR) şi Centrul Regional de Resurse pentru ONG-uri CenRes vă invită să ne pregătim împreună pentru acest moment şi să stabilim împreună o listă de aşteptări din partea viitorilor candidaţi. Campania electorală nu trebuie să fie numai spaţiu de desfăşurare pentru candidaţi ci şi pentru noi, societatea civilă. Vrem să le transmitem împreună ce aşteptări avem noi de la aleşii noştri la nivel local”, se arată în document.

De asemenea, în comunicat se precizează că dezbaterea va fi moderată de Oana Preda, director executiv al Centrului de Resurse pentru Participare Publică CeRe. „În cadrul acestei dezbateri, vă invităm să stabiliţi ce dorinţe aveţi pentru dezvoltarea oraşului, iar lista aşteptărilor noastre va fi trimisă celor ce aspiră să ne devină primar sau consilier local”, precizează Alina Stredie.

Potrivit acesteia, dezbaterea face parte dintr-o serie de astfel de evenimente ce se derulează în câteva zone din ţară şi se înscriu într-o iniţiativă a FSR cu privire la informarea majorităţii cetăţenilor despre existenţa şi punerea în practică a drepturilor cetăţeneşti într-o societate democratică.


Intră acum și în grupul de