LIDL isi deschide luni portile pentru suceveni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Supermarket-ul LIDL îşi deschide, luni, porţile şi pentru locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ. Astfel, după cei din Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, locuitorii municipiului Suceava se vor putea bucura în fiecare zi de produsele proaspete şi verificate zilnic, “alegând înţelept tot ce-i mai bun din România, tot ce-i mai bun din Europa”.

Pe parcursul zilei de vineri, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a viceprimarului oraşului, Lucian Harşovsci şi a altor oficialităţi, LIDL a găzduit deschiderea oficială urmând ca programul cu clienţii să demareze luni, 28 noiembrie, începând cu orele 08:00.

Inaugurarea magazinului de la Suceava a coincis cu cea de la Petroşani, judeţul Hunedoara, astfel că reţeaua LIDL numără în România la ora actuală 128 de magazine.

“Inaugurarea noilor magazine continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. În plus, LIDL promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua LIDL fiind produse în România, iar evitând intermediarii sunt asigurate produse în acelaşi timp proaspete, de calitate şi la cele mai competitive preţuri”, ne-au declarat gazdele.

LIDL este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine existente în total. Cu peste 170.000 de angajaţi, LIDL se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimenatare la nivel mondial.


Intră acum și în grupul de