Acasă Actualitate Doua persoane au ajuns sambata noapte la spital in urma batailor ce...

Doua persoane au ajuns sambata noapte la spital in urma batailor ce au avut loc pe fondul consumului excesiv de alcool


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin au avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate după ce pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice au fost victimele unor agresiuni.

Primul incident, potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, a avut loc în jurul orelor 21:00 pe raza localităţii Rădăşeni, victimă fiind un bărbat de 42 de ani din localitate.



Din cercetările efectuate de poliţişti, în momentul producerii incidentului, acesta se afla într-un bar de pe raza comunei şi în timp ce consuma băuturi alcoolice, a jignit-o pe gestionară. Prezent şi el în aceeaşi locaţie, soțul femeii, un localnic de 39 ani, a sărit să apere onoarea partenerei de viaţă şi l-a lovit pe bărbat, de mai multe ori, cu pumnii peste față.

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul municipal Fălticeni, dar după acordarea îngrijirilor medicale de specialitate nu a fost necesară internarea.

Nu l-a fel de norocos, dacă se poate spune aşa, a fost un tânăr de 31 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesta, în jurul orelor 23:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a luat la ceartă cu alţi doi tineri, un sucevean de 27 de ani şi unul de 29 de ani din comuna Siminicea.

Câteva cuvinte jignitoare au fost suficiente ca cei doi să sară asupra victimei şi să o lovescă până au obosit cu pumnii şi picioarele.

„Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial prin agresiune şi multiple plăgi contuze” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate, pentru cea de-a doua situaţie poliţiştii încercând şi găsirea agresorilor care au dispărut de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version