Barbat de 76 de ani lovit in fata de un caine „zburator”, pe cand facea auto-stopul. Vezi aici cum a fost posibil


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii au fost nevoiţi ca pe parcursul zilei de sâmbătă să instrumenteze un caz nemaiîntâlnit până acum şi pe deasupra şi puţin bizar.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul s-a petrecut în jurul orelor 09:45, pe DJ 174, în interiorul localităţii Panaci, judeţul Suceava. Aici, un tânăr de 29 de ani din comună, posesor al permisului de conducere categoria „B” din 2002, în timp ce conducea autoturismul, a surprins un câine care a ieşit instantaneu pe carosabil.

Impactul a fost atât de puternic încât animalul a fost pur şi simplu aruncat în aer spre stânga, şi s-a oprit direct într-un localnic de 76 de ani, pe care l-a doborât la pământ, lovindu-l în zona pieptului şi a feţei.

Victima, ce se afla pe marginea din stânga a drumului, aşteptând o maşină la ocazie, s-a lovit în cădere cu capul de pietrele de pe marginea drumului, rezultând vătămarea corporală gravă a acesteia.

Conducătorul auto purta centura de siguranţă, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar bătrânul a fost transportat la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate.


Intră acum și în grupul de