Doar pana la orele 18.00 va mai puteti vota favorita in cadrul concursului Miss Boboc Online 2011!!!


    Intră acum și în grupul de

    Juriul a decis cine e “Miss Boboc 2011” la liceul tău! Acum, e rândul tău să desemnezi cea mai frumoasă liceană din judeţul Suceava!

    Site-ul www.newsbucovina.ro provoacă câştigătoarele titlului de “Miss Boboc 2011” de la colegiile şi liceele din judeţul Suceava la cel mai important concurs al sfârşitului de an!

    Cele mai frumoase liceene din judeţ se vor întrece, timp de două săptămâni, într-o nouă competiţie de frumuseţe, în urma căreia va fi desemnată “Miss Boboc Online 2011”.

    Ajută-ţi concurenta favorită să câştige titlul de cea mai frumoasă “bobociţă” din judeţul Suceava.

    E FOARTE SIMPLU !!!

    Tot ce trebuie să faci e să-ţi votezi preferata în cadrul sondajului postat pe NewsBucovina.ro, în perioada 2-16 decembrie 2011.

    VOTUL tău poate însemna enorm pentru ele!

    În funcţie de voturile acumulate, NewsBucovina.ro va desemna trei câştigătoare, care vor fi premiate după cum urmează:

    Premiul I – „Miss Boboc Online 2011” – 500 de lei
    Premiul II – 300 de lei
    Premiul III – 200 de lei

    La premiile în bani oferite de NewsBucovina.ro se adaugă şi premiile oferite de sponsorii noştri.

    Numele câştigătoarelor acestui concurs vor fi anunţate în data de 16 decembrie 2011, la ora 18.00.

    Pentru a te decide mai uşor către cine va merge votul tău, NewsBucovina.ro face o trecere în revistă a câştigătoarelor titlului de “Miss Boboc 2011” de la liceele din judeţul Suceava.

    Priveşte-le pe toate şi alege-o pe cea mai frumoasă MISS BOBOC 2011 !!!

    Precizăm că fotografiile căştigătoarelor titlului de Miss Boboc 2011 la Colegiile “Ştefan cel Mare” şi “Petru Rareş”, precum şi de la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza” Suceava au fost realizate de fotograful Daniel PENCIUC.

    1. Angela Atănăsoaie, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava

    Vârsta: 14 ani

    Zodie: Săgetător

    Înălţime: 1,65 m

    Specializarea: Matematică-informatică-bilingv engleză

    Despre mine, pe scurt: “Consider că sunt o fire veselă, sociabilă şi ambiţioasă. Sunt pasionată de artă în toate formele ei, iar sportul şi lectura îmi ocupă mai tot timpul liber. Îmi place să călătoresc spre tărâmuri însorite, unde pot practica în voie înotul şi scufundările. Încerc să îmi umplu viaţa cu momente frumoase. Mă ghidez după motto-ul: << Viaţa este arta de a desena fără radieră >>”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava?

    “Faptul că am fost aleasă << Miss Boboc 2011 >> la liceul meu nu mi-a schimbat viaţa, ci doar am devenit mai cunoscută, am căpătat mai multă încredere în mine, experienţă, şi aş putea spune că mi-am schimbat puţin modul de a gândi asupra anumitor lucruri, mi-am făcut noi prieteni. Sunt fericită că am câştigat acest premiu, deoarece mi-am dorit şi mi-am sacrificat mai tot timpul liber, dar a meritat. Acest succes mi-a întărit personalitatea, dar nu m-a schimbat întru totul, deoarece pentru mine cel mai important este să învăţ şi să îmi urmez drumul spre cariera dorită. A fost un moment special şi de neuitat pentru mine, dar după părerea mea, un astfel de eveniment plăcut în viaţă nu trebuie neaparat să o schimbe, ci să îi aducă o notă în plus de frumuseţe”.

    vezi galerie foto


    2. Ingrid Bliorţu, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Peşti

    Înălţime: 1,73 m

    Specializarea: Ştiinţe ale naturii

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o persoană foarte optimistă şi am încredere în tot ceea ce fac. De mică am două mari pasiuni: dansul şi înotul. Sunt o fire veselă, energică şi pot face ca lumea din jurul meu să se simtă bine alături de mine. Timpul liber îl petrec alături de prietenii mei, dar şi cu familia. Îmi place să socializez şi pot spune că nu e uşor să mă faci să mă opresc din vorbit. Mă consider adevărata dovadă că blondele au şi cap şi carismă. Asta sunt eu, Ingrid Bliorţu”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional “Petru Rareş”?

    “Mi-am dorit să devin << Miss Boboc >> încă din clasa a VI-a. Visam să ajung la Colegiul Naţional << Petru Rareş >> şi să particip la acest concurs. Nu pot spune că există ceva care mi-a schimbat viaţa după ce am fost distinsă cu titlul de Miss. Singurul lucru care este diferit ar fi faptul că am mai mulţi prieteni. Mă bucur enorm de mult că am participat la bal şi că am fost aleasă << Miss Boboc 2011 >> , pentru că am cunoscut nişte oameni minunaţi, cărora vreau să le mulţumesc din suflet şi pot spune că voi rămâne cu o amintire minunată!”

    vezi galerie foto


    3. Oana Lupu, Miss Boboc, la Colegiul Naţional “Nicu Gane” Fălticeni

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Săgetător

    Înălţime: 1,67 m

    Specializarea: Ştiinte Sociale

    Despre mine, pe scurt: “Două dintre calităţile mele cred că ar fi zâmbetul şi ochii mei albaştri. Sunt o persoană înţelegătoare, prietenoasă, căreia nu-i este frică să depăşească tiparele şi poti avea încredere în mine, în orice moment. Îmi place foarte mult să dansez şi să cânt”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional “Nicu Gane”?

    “În primul rând, am văzut închegat un lucru pe care mi l-am propus şi mi-l doream cu adevărat. A fost o modalitate prin care mi-am demonstrat că atuurile mele sunt de ajuns pentru a câştiga, apoi am demonstrat asta tuturor. Acest titlu mi-a schimbat viaţa făcându-mă mai populară, deşi nu ăsta era unul din lucrurile pe care mi le doream neapărat. Totodată, “coroniţa” mi-a ridicat moralul şi m-a făcut să am mult mai multă încredere în mine şi în forţele proprii”.

    vezi galerie foto


    4. Melissa Ieremie, “Miss Boboc 2011” la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava

    Vârsta: 16 ani

    Zodie: Balanţă

    Înălţime: 1,68 m

    Specializarea: Pictura

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fire foarte sociabilă, îndrăzneaţă, îmi place să fac sport, să citesc, să cânt la pian, să dansez, să gătesc… Îmi dedic majoritatea timpului liber picturii. Este unul din lucrurile la care mă pricep cel mai bine şi desigur, una dintre pasiunile mele”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul de Artă „Ciprian Porumbescu”?

    “Mie personal nu mi-a schimbat viaţa în niciun fel. Eu am rămas aceeaşi persoană, nu m-am simţit niciodată mai presus decât celelate fete, o coroniţă sau un titlu de “Miss’” nu face nicio fată mai bună, mai frumoasă sau mai deşteaptă decât celelalte fete.Toate merităm titlul de “Miss”. Am învăţat foarte multe din tot ce a însemnat “Balul Bobocilor”’, mai ales de la repetiţii. Sunt sigură că asta s-a întâmplat datorită celor care m-au învăţat, persoane pe care nu le-aş putea uita vreodată”.

    vezi galerie foto


    5. Vanessa Alexa, “Miss Boboc 2011, la Colegiul Naţional „Dragoş Vodă” Câmpulung Moldovenesc

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Fecioară

    Înălţime: 1,65 m

    Specializarea: Matematică-informatică

    Despre mine, pe scurt: “Îmi place să vizionez filme, îmi place să-mi petrec timpul liber alături de prietenele mele, să mă distrez în compania lor”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional “Dragoş Vodă”?

    “Se spune că anii de liceu sunt cei mai frumoşi şi trebuie să ne bucurăm din plin de ei. Aşa este. Am aflat asta încă din primele săptămâni de şcoală. Pregătirile pentru bal şi seara balului au fost speciale atât pentru mine, cât şi pentru restul bobocilor şi organizatorilor. Titlul de << Miss Boboc >> nu mi-a schimbat cu nimic viaţa, însă am rămas cu amintiri frumoase şi am căpătat mai multă încredere în mine”.

    vezi galerie foto


    6. Loredana Costea, “Miss Boboc 2011” la Liceul Teoretic „Ion Luca” Vatra Dornei

    Vârsta:15

    Zodie: Fecioară

    Înălţime: 1,62 m

    Liceul şi specializarea: Matematică-informatică intensiv

    Despre mine, pe scurt: „Sunt o fire comunicativă şi sociabilă, am un dezvoltat spirit competitiv datorită numeroaselor concursuri la care am participat (olimpiade – fizică, limba engleza, limba franceză, matematică, concursuri de muzică – secţiunea pian-voce, concursuri sportive de Karate Tradiţional). Îmi place să cânt la pian, să citesc, să desenez în creion, să compun poezii şi să visez…*

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul ca ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Liceul Teoretic “Ion Luca”?

    “Viaţa mea nu s-a schimbat deloc, cunosc mai multe persoane, sunt cunoscută de mai multe persoane, dar asta nu m-a influenţat în niciun mod; în schimb, am învăţat să-mi ţin prietenii aproape, căci ei m-au încurajat să particip la “Balul Bobocilor”, pe care, iniţial, nu mă aşteptam să-l câştig”.

    vezi galerie foto


    7. Bianca-Mihaela Solcanu, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” Falticeni

    Vârsta: 16 ani

    Zodie: Scorpion

    Înălţime: 1,60 m

    Specializarea: Filologie

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fire sociabilă, prietenoasă, îndrăzneaţă şi chiar încăpăţânată uneori. Îmi place foarte mult să mă distrez şi să îmi fac noi prieteni, dar pasiunea mea este muzica! Aş putea petrece ore în şir cântând şi ascultând muzica!”

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”?

    “Nu pot să spun că faptul că am fost aleasă << Miss Boboc 2011 >> la liceul la care învăţ mi-a schimbat radical viaţa! Este adevărat că acest lucru a făcut ca toţi ceilalţi să se comporte altfel cu mine. Mă salută persoane pe care le ştiu doar din vedere sau pe care nici nu le cunosc. Nu sunt genul de persoană care să se laude sau care să-şi dea o importanţă prea mare. Participarea la << Balul Bobocilor >> a fost o provocare pentru mine. Am vrut să văd de ce sunt în stare, iar faptul că am câştigat mi-a demonstrat că pot mult decât mi-am imaginat. Am foarte mulţi prieteni acum, iar acest lucru demonstrează că, într-un fel sau altul, << Balul Bobocilor >> mi-a schimbat viaţa!”

    vezi galerie foto


    8. Ana-Maria Guranda, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Leu

    Înălţime: 1,73 m

    Specializarea: Ştiinţe sociale

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o persoană timidă cu persoanele pe care nu le cunosc, generoasă, sufletistă, romantică, visătoare şi sensibilă. Motto-ul după care mă ghidez este: << Ţinteşte luna şi, dacă nu nimereşti, cel putin vei fi înconjurată de stele >>. Îmi place să ascult muzică, să desenez, să mă plimb cu prietenii şi să îi fac pe cei din jurul meu să se simtă bine”.

    Cum ti-a schimbat viaţa faptul ca ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic “Alexandru Ioan Cuza”?

    “Datorită faptului că am fost aleasă << Miss Boboc 2011 >> la Colegiul Tehnic << Alexandru Ioan Cuza >> Suceava am învăţat să lucrez mai bine în echipă, să am mai multă încredere în mine, mi-am făcut prieteni noi cu care am schimbat idei şi păreri”.

    vezi galerie foto


    9. Teofana Beşleagă, “Miss Boboc 2011”, la Colegiul Agricol Fălticeni

    Vârsta: 14 ani

    Zodie: Peşti

    Înălţime: 1,70 m

    Specializarea: Protecţia Mediului

    Despre mine, pe scurt: “Îmi place să ies cu prietenii, să dansez şi să mănânc pizza. Mă caracterizează spontaneitatea, creativitatea şi punctualitatea”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Agricol Fălticeni?

    “Faptul că am obţinut titlul de << Miss Boboc 2011>> la liceul la care învăţ, mi-a adus mai mulţi prieteni din rândul colegii mai mari, însă, în acelaşi timp, am atras şi antipatia unora dintre foştii colegi. Cu toate acestea, mă simt mai apreciată în clasă, implicit în şcoală”.


    10. Elena-Valentina Macoveiciuc, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Berbec

    Înălţime: 1,73 m

    Specializarea: Matematică-informatică-intensiv engleză

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fire calmă, cu simţul umorului, deschisă la lucruri noi, cu chef de viaţă!”

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret”?

    “Mi-am făcut mai mulţi prieteni. În rest, totul este ca înainte”.

    vezi galerie foto


    11. Maria Loua Barac, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava

    Vârsta: 16 ani

    Zodie: Capricorn

    Înălţime: 1, 75 m

    Specializarea: Turism şi alimentaţie

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o persoană comunicativă, spontană, jovială, make-up artist în devenire. Îmi place să patinez, să ascult muzică, să ies cu prietenii.”

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic „Petru Muşat”?

    “Bineînţeles, am stârnit simpatii şi antipatii, venite atât din partea elevilor, cât şi din partea unor profesori. Am remarcat că, în urma acestei frumoase experienţe, am căpătat mai multă încredere în mine”.

    vezi galerie foto


    12. Ramona Lionti, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Alexandru cel Bun” Gura Humorului

    Vârsta: 16 ani

    Zodie: Balanţă

    Înălţime: 1,63 m

    Specializarea: Filologie

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o persoană optimistă şi curajoasă, căreia îi plac foarte mult provocările. Totodată sunt sensibilă, onestă, ambiţioasă şi sociabilă, caracteristicile generale ale zodiei mele potrivindu-mi-se perfect. Îmi plac sporturile extreme, deşi până acum nu am avut multe ocazii să le experimentez. Alte pasiuni ale mele sunt fotografia, dansul şi călătoria, iar de puţin timp cochetez şi cu sporturile de iarnă”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Alexandru cel Bun”?

    “În primul rând, am mai multă încredere în mine, de aceea chiar a meritat participarea mea la acest concurs. Am ieşit din anonimat, am legat multe prietenii care se dovedesc a fi durabile şi am descoperit o mulţime de oameni care mă apreciază pentru ceea ce sunt, oameni care m-au încurajat de la început şi m-au felicitat, bucurându-se alături de mine de reuşită. Faptul că am apărut în presa mi-a facut familia foarte mândră de mine, prin intermediul acesta aflând toate rudele din străinătate de succesul de care am avut parte. Dacă la început nu vroiam să particip, nu regret niciun moment petrecut în cadrul acestui concurs, ba chiar sunt foarte fericită că am avut ocazia să fac parte din acest proiect”.

    vezi galerie foto


    13. Raluca Spac, “Miss Boboc 2011” la Liceul cu Program Sportiv Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Berbec

    Inălţime: 1,60 m

    Specializarea: Filologie

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fire deschisă, sensibilă, comunicativă, prietenoasă, sociabilă, ambițioasă, cu un dezvoltat spirit de observaţie. Îmi place să fac shopping, să dansez, să ascult muzică, să desenez şi să fac fotografii. Nu agreez minciuna și persoanele egoiste, invidioase. Îmi place să fiu lider și să lucrez în echipă*.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Liceul cu Program Sportiv?

    “Inițial, nu mi-am dorit în mod special să fiu aleasă << Miss Boboc 2011 >> și am fost luată prin surprindere. Lucrul acesta nu mi-a schimbat viața, dar toate persoanele care mă cunosc datorită acestui concurs mă felicită. Dar, am rămas aceeași pesoană și sunt foarte fericită că am câștigat, iar colegii mei sunt mândri de mine”.


    14. Alina Avrămoaie, Miss Boboc 2011 la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Rac

    Înălţime: 1,70 m

    Specializarea: Matematică-informatică-intensiv engleză

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o persoană sociabilă, comunicativă, cu spirit de iniţiativă şi am calităţile unui bun lider. Hobby-urile mele sunt handbalul şi arta fotografică”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”?

    “Nu pot să spun că mi-a schimbat-o cu adevărat, au apărut unele schimbări în ceea ce priveşte oamenii care mă cunosc, în sensul că s-au înmulţit. În rest, atât pe plan social, cât şi profesional, am rămas aceeaşi fată pe care toţi o ştiu”.


    15. Andreea Juravle, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Gemeni

    Înălţime: 1,60 m

    Specializarea: Ştiinte Sociale

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o persoană sociabilă, prietenoasă şi cu multă poftă de viaţă. Iubesc plimbările în aer liber, călătoriile şi să fiu înconjurată de prieteni. Sunt pasionată de muzică şi dansul popular, pe care le practic de la o vârstă fragedă, momentan fiind solistă a Ansamblului Profesionist << Florile Bucovinei >> al Casei de Cultură din Rădăuţi. Aş putea spune că acestea mă relaxează, mă binedispun şi mă ajută să transmit tuturor sentimente şi dragoste faţă de tradiţiile zonei noastre”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi”?

    “Mi-am dorit să câştig titlul de << Miss Boboc 2011 >> , iar faptul că mi s-a împlinit visul m-a făcut să am mai multă încredere în forţele mele. Acum sunt convinsă că pentru a obţine ceva în viaţă, trebuie să încerci şi să te dedici obţinerii acelui scop”.

    vezi galerie foto


    16. Cristina Strugaru, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Berbec

    Înălţime: 1.67 m

    Specializarea: Turism şi Alimentaţie publică

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fată energică, îmi place sa ascult muzică şi să mă distrez cu prietenii. Îmi place să-mi fac prieteni noi şi să-i ajut la bine şi la rău. Cel mai mult urăsc minciuna, şi-mi doresc uneori ca visele să devină realitate. Sunt sensibilă şi foarte sentimentală şi ştiu ce vreau de la viaţă. Nu-mi place să mă ia cineva pe ocolişuri, daca are ceva de spus, să-mi spună în faţă. Îmi place să fiu politicoasă şi să respect lumea, dar la rândul meu să fiu şi eu respectată. Iubesc biliardul şi plimbările. Îmi place să fiu în pas cu moda şi să mă aranjez. Am ajuns până aici datorită familie şi prietenilor mei”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară?

    “Eu nu m-am schimbat deloc, sunt aceeasi persoană pe care o cunosc toţi. La şcoală toţi mă strigă << Miss >> din cauza faptului că am primit această distincţie. Remarc faptul că acum mă cunosc mai mulţi colegi din şcoală. Distincţia obţinută m-a făcut să am încredere în mine şi să îmi creez nişte idealuri în viaţă”.

    vezi galerie foto


    17. Daiana Robu, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic Rădăuţi

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Gemeni

    Inălţime: 1,62 m

    Specializarea: Filologie

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fire sociabilă, prietenoasă şi comunicativă. Intotdeauna m-am identificat prin muzică. De la vârsta de 6 ani, am început să studiez dansul (dans de societate, balet, dans modern, dans popular), pentru ca mai târziu să realizez că vreau să mă valorific şi prin cânt. Am participat la diferite concursuri şi festivităţi, iar diplomele câştigate au devenit eticheta mea. Pe lângă muzică, sunt pasionată de teatru, fotografie şi lectură. Mereu am avut deschidere către ceva nou, care să mă transpună în diferite lumi.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul Tehnic Rădăuţi?

    “Au fost nişte clipe unice şi frumoase, care vor rămâne în sufletele noastre mult timp. Mi-am făcut prieteni noi şi am aflat ce este o echipă. Pentru mine, câştigarea acestui titlu vine ca o confirmare la tot ceea ce cred eu, despre mine. Este o încurajare totodată, pentru că acum, sunt mult mai încrezătoare în mine şi mă bucur că am avut oportunitatea să demonstrez că frumuseşea este completată de mintea ascuţită, creativitatea, capacitatea de comunicare şi valorile morale bine definite. Sunt fericită că, împreună cu partenerul meu Dinel Boca, care a ieşit Mister Boboc 2011 reprezentăm imaginea Colegiului Tehnic Rădăuţi”.

    vezi galerie foto


    18. Larisa Palancanu, “Miss Boboc 2011” la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Berbec

    Înălţime: 1,68 m

    Specializarea:Comerţ

    Despre mine, pe scurt: “Sunt o fire puternică, luptătoare, curajoasă, ambiţioasă, prietenoasă, sinceră şi copilăroasă. Îmi place foarte mult să pozez şi să dansez”.

    Cum ti-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă „Miss Boboc 2011” la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”?

    “Consider că acest concurs a reuşit într-o oarecare măsură să îmi schimbe viaţa, deoarece am mai multă încredere în mine şi în forţele proprii. Acest concurs a fost o oportunitate pentru mine să cunosc persoane noi şi nu regret nicio clipă faptul că am candidat la titlul de Miss”.

    vezi galerie foto


    19. Gina Babalean, “Miss Boboc 2011” la Colegiul „Andronic Motrescu” Rădăuţi

    Vârsta: 15 ani

    Zodie: Vărsător

    Înălţime: 1,67 m

    Specializarea: Turism-banqueting

    Despre tine, pe scurt: “Sunt o persoană sociabilă, dornică să experimentez lucruri noi şi pun întotdeauna suflet în ceea ce fac. Îmi place foarte mult să călătoresc, să citesc şi să petrec timp cu prietenii mei”.

    Cum ţi-a schimbat viaţa faptul că ai fost aleasă “Miss Boboc 2011” la Colegiul „Andronic Motrescu”?

    “Nu pot să spun că mi-a schimbat viaţa, doar că ceilalţi sunt mai drăguţi şi mai atenţi cu mine”.

    vezi galerie foto



    Intră acum și în grupul de