Pentru ca pe 1 Decembrie lucreaza, jandarmii suceveni au sarbatorit in avans Ziua Nationala a Romaniei


Intră acum și în grupul de

Ca în fiecare an, şi în 2011 jandarmii suceveni se vor afla la muncă pe data de 1 Decembrie, astfel că activităţile dedicate Zilei Naţionale a României s-au derulat pe parcursul zilei de miercuri, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi nu joi.

După săvârşirea de către preotul unităţii a unui Te-deum în memoria eroilor jandarmi căzuţi la datorie, a avut loc adunarea festivă a cadrelor unităţii, în cadrul căreia au fost acordate o serie de recompense pentru activitatea desfăşurată în anul în curs. Potrivit Biroului de presă al IJJ Suceava, prin ordin al ministrului administraţiei şi internelor, un ofiţer şi un subofiţer, care s-au distins prin modul de executare a misiunilor şi rezultatele obţinute, au fost înaintaţi în gradul următor înainte de termen, fiind vorba despre cpt. Gheorghe Maruţeac şi plt. Gabrian Văcăriuc.

Conform aceloraşi surse, joi 1 decembrie jandarmii suceveni vor asigura măsurile de ordine în timpul desfăşurării ceremoniilor militare şi religioase organizate în mai multe localităţi din judeţ, vor depune coroane şi vor constitui gărzi la monumentele eroilor şi vor asigura un pluton gardă de onoare în timpul ceremoniei ce se va desfăşura în zona centrală a municipiului Suceava.


Intră acum și în grupul de