Tanar de 21 de ani, injunghiat de cel pe care il palmuise cu putin timp inainte


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Fălticeni, judeţul Suceava, a ajuns pe mâna medicilor, miercuri noapte după ce a fost înjunghiat de un băiat de 16 ani pe care l-a pălmuit cu puţin timp înainte.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut la un local din municipiu, situat pe strada 2 Grăniceri, când pe fondul unor neînţelegeri, victima l-a lovit cu palma peste faţă pe „cuţitar”, un băiat din aceeaşi localitate.

Totul părea că s-a terminat aici, dar în momentul în care tânărul a ieşit din bar, acesta era aşteptat de minor, care şi-a atacat victima pe la spate cu un cuţit.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj al ambulanţei Fălticeni, care l-a transportat pe tânăr la unitatea medicală din Fălticeni, ulterior acesta fiind transferat către Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Din fericire, în urma acordării îngrijirilor de specialitate, victima nu a avut nevoie de internare, dar cercetările sunt continuate de polițişti sub aspectul comiterii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de