Tanar de 21 de ani, injunghiat de cel pe care il palmuise cu putin timp inainte

Un tânăr de 21 de ani din Fălticeni, judeţul Suceava, a ajuns pe mâna medicilor, miercuri noapte după ce a fost înjunghiat de un băiat de 16 ani pe care l-a pălmuit cu puţin timp înainte.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul relaţii publice din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut la un local din municipiu, situat pe strada 2 Grăniceri, când pe fondul unor neînţelegeri, victima l-a lovit cu palma peste faţă pe „cuţitar”, un băiat din aceeaşi localitate.

Totul părea că s-a terminat aici, dar în momentul în care tânărul a ieşit din bar, acesta era aşteptat de minor, care şi-a atacat victima pe la spate cu un cuţit.

La faţa locului, s-a deplasat un echipaj al ambulanţei Fălticeni, care l-a transportat pe tânăr la unitatea medicală din Fălticeni, ulterior acesta fiind transferat către Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Din fericire, în urma acordării îngrijirilor de specialitate, victima nu a avut nevoie de internare, dar cercetările sunt continuate de polițişti sub aspectul comiterii infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”.

loading...