Inselata cu 700 de lei de doua persoane care i-au propus o afacere cu combustibil


Intră acum și în grupul de

O femeie de 41 de ani din localitatea Fîntîna Mare, judeţul Suceava, se va gândi de acum de cel puţin două ori înainte de a mai accepta tot felul de propuneri de afaceri cu combustibil.

Asta după ce femeia a cerut ajutorul poliţiştilor pentru că a fost înşelată cu suma de 700 de lei de două persoane de sex masculin care i-au propus să achiziţioneze 400 de litri de motorină la un preţ deosebit de avantajos.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, „cu ocazia audierii, partea vătămată a declarat că cele două persoane i-au promis că îi vor aduce cantitatea de 400 litri motorină la preţul negociat, cerându-i însă suma de 700 de lei cu titlu de gaj.

Pentru a fi mai credibili, bărbaţii i-au lăsat şi ei garanţie, un telefon mobil nefuncţionabil şi un inel din material galben, despre care ulterior s-a stabilit că nu este din aur, urmând să se prezinte cât mai repede cu cantitatea de motorină.

După ce s-a făcut schimbul, cei doi s-au urcat în autoturismul cu care se deplasau şi duşi au fost, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de