Inselata cu 700 de lei de doua persoane care i-au propus o afacere cu combustibil

O femeie de 41 de ani din localitatea Fîntîna Mare, judeţul Suceava, se va gândi de acum de cel puţin două ori înainte de a mai accepta tot felul de propuneri de afaceri cu combustibil.

Asta după ce femeia a cerut ajutorul poliţiştilor pentru că a fost înşelată cu suma de 700 de lei de două persoane de sex masculin care i-au propus să achiziţioneze 400 de litri de motorină la un preţ deosebit de avantajos.

Potrivit datelor oferite de IPJ Suceava, „cu ocazia audierii, partea vătămată a declarat că cele două persoane i-au promis că îi vor aduce cantitatea de 400 litri motorină la preţul negociat, cerându-i însă suma de 700 de lei cu titlu de gaj.

Pentru a fi mai credibili, bărbaţii i-au lăsat şi ei garanţie, un telefon mobil nefuncţionabil şi un inel din material galben, despre care ulterior s-a stabilit că nu este din aur, urmând să se prezinte cât mai repede cu cantitatea de motorină.

După ce s-a făcut schimbul, cei doi s-au urcat în autoturismul cu care se deplasau şi duşi au fost, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „înşelăciune”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

loading...