Aprinderea oficiala a luminilor din bradul de Craciun a avut loc in prezenta a sute de locuitori ai municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Aprinderea oficială a luminițelor din bradul de Crăciun de la Suceava, amplasat în acest an în parcul Areni, a avut loc în prezenţa a sute de curioşi, care cu mic, cu mare și-au adus contribuția la celebra numărătoare inversă dinaintea pornirii instalațiilor de iluminat.

Ceremonia a avut loc aşa cum ne-am obişnuit de opt ani încoace, în prezenţa primarului Ion Lungu, dar şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, ambii aprinzând instalaţiile ce împodobesc frumos copacii parcului de la Policlinică, dar şi pe cele ale grandiosului brad de Crăciun realizat special de Primăria Suceava pentru cetăţenii din oraş.

La începutul evenimentului, Ion Lungu a reamintit locuitorilor din municipiu că şi în acest an Moş Crăciun nu îi va uita pe micii suceveni care au fost cuminţi, şi va ajunge în toate cartierele din municipiu, împărţind în jur de 5.000 de cadouri.

Reamintim că potrivit conducerii Primăriei Suceava, în data de 19 decembrie, Moşul va fi prezent în cartierul Obcini, în curtea Şcolii Nr.9, pe 20 decembrie în Iţcani în parcul central, pe 21 decembrie în Burdujeni vis-a-vis de biserica Sf. Andrei, iar pe data de 22 decembrie în parcul Areni şi în cartierul George Enescu.

Tot în aşteptarea sărbătorilor, în data de 6 decembrie 2011 va fi deschis şi Orăşelul Copiilor, organizat anul acesta tot în parcul Areni.


Intră acum și în grupul de