Concurenţii X Factor cântă cu un live band. Direcţia 5 vine duminică la X Factor!


Intră acum și în grupul de

Mai sunt şapte şi sunt gata să arate cât de mult au evoluat în cele aproape două luni la X Factor. Au cântat cu negativ şi au convins telespectatorii că merită să le acorde votul lor. Acum, concurenţii rămaşi în competiţie trec la un alt nivel.

Sâmbătă, finaliştii X Factor cântă acompaniaţi de un band. Publicul îşi va putea vota din nou favoriţii, iar duminică se va întâlni cu Direcţia 5.

Au trecut cinci săptămâni de gale live X Factor şi, în fiecare, concurenţii au dat tot ce-a putut mai bun. Mai emoţionaţi la început, mai siguri pe ei apoi, mai răciţi şi răguşiţi sau, dimpotrivă, în formă maximă, în fiecare sâmbătă au reuşit să facă un show la puterea X. Au evoluat mult sub îndrumarea celor trei mentori şi a echipei de profesionişti care se ocupă de pregătirea lor, iar acum sunt gata să demonstreze că au ajuns la un alt stadiu al dezvoltării lor artistice.

Sâmbătă, în cea de-a şasea gală live X Factor, cei şapte finalişti rămaşi în competiţie vor cânta acompaniaţi de un band şi nu de negativ, aşa cum au putut fi văzuţi până acum. Andrei Leonte, Irina Florea, Alin Văduva, Diana Hetea, Iulian Vasile, T&L şi Duo Voice îi vor surpinde pe telespectatori cu melodii celebre, într-o interpretare originală. Nu vor lipsi de pe scena X Factor nici coregrafiile sofisticate sau decorurile spectaculoase.

Scenografia va fi, ca şi până acum surprinzăroare. După ce X Factor a fost exploziv la propiru, când pe scenă s-au aprins mai multe artificii pe acordurile melodiei „Bring me to life”, iar în ultima gală, telespectatorii s-au putut bucura de un număr senzaţional de acrobaţie, gala de săptămâna viitoare nu poate fi mai prejos.

Evoluţia concurenţilor nu este singura surpiză pe care X Factor le-o pregăteşte telespectatorilor la acest sfârşit de săptămână. După ce Oceana, Votaj, Touch and Go, Holograf şi East 17 i-au încântat până acum pe telespectatorii Antenei 1, la galele live X Factor, Direcţia 5 va fi cea care va urca pe scenă în această duminică. Una dintre cele mai apreciate trupe din România, Direcţia 5 s-a făcut cunoscută prin sensibilitatea melodiilor sale, dar şi prin forţa interpretării lor şi numeroasele concerte live susţinute în toată ţara.

Galele live X Factor au ajuns deja la cea de-a şasea săptămână. Încă de la prima ediţie a galelor live, publicul a devenit cel de-al patrulea membru al juriului, având posibilitatea să îşi voteze favoriţii. Telespectatorii îşi vor putea vota din nou preferaţii şi în acest weekend, salvându-i astfel de la duel şi, implict, de la eliminare. Duminică, de la 21.45 are loc X Factor Decizia, momentul în care un nou concurent părăseşte competiţia X Factor.

În galele viitoare, telespectatorii vor avea ocazia să vadă şi să asculte şi alţi artişti de seamă, atât din ţara noastră cât şi din străinătate. Printre aceştia din urmă, se numără In-grid sau Alexander Ryback.


Intră acum și în grupul de