Razbunare de 2.500 de euro intre doi frati din comuna Ilisesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Supărarea existentă între doi fraţi din localitatea Ilişeşti, judeţul Suceava este atât de mare încât s-a ajuns la acte de răzbunare şi dosare de cercetare penală întocmite de poliţişti.

Ultimul episod din scandalul celor doi s-a consumat pe parcursul nopţii de sâmbătă când agenţii Secției de Poliție Rurală nr.9 Moara au fost sesizați prin 112 de către unul dintre fraţi, în vârstă de 34 ani, despre faptul că celălalt i-a distrus parțial autoturismul ce era parcat în fața porții unei cunoștințe din localitate.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că reclamantul a parcat autoturismul în satul Ilișești, în fața locuinței unei cunoștințe, iar la ieșire din curtea acesteia a constatat faptul că autoturismul a fost zgâriat cu un obiect ascuțit pe ambele laterale ale caroseriei, pe capota motorului și haion, parbrizul fiind zgâriat și ambele oglinzi reflectorizante laterale avariate, reclamantul declarând faptul că fratele său a săvârșit fapta pe fondul neînțelegerilor din familie” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Acum, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”, valoarea prejudiciului fiind estimată la 2.500 euro.


Intră acum și în grupul de