O intreaga avere, furata in doar cateva ore dintr-o locuinta din Paltinoasa


Intră acum și în grupul de

O femeie din localitatea Păltinoasa, judeţul Suceava, a rămas fără ce avea mai de preţ în doar patru ore cât a lipsit de la domiciliu.

Conform unui comunicat al IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul zilei de duminică, în intervalul orar 13:00 – 17:00, cât victima, în vârstă de 68 de ani, a fost plecată de acasă, dar proprietara a observat lipsa bunurilor de abia a doua zi, când a sunat de urgenţă la Poliţie.

Autorii spargerii au rămas deocamdată necunoscuţi, dar o inventariere a bunurilor furate a stabilit că aceştia au plecat din casa victimei cu suma de 700 de lei şi mai multe bijuterii din aur în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

Alte două furturi, mult mai mici în comparaţie cu primul caz, sunt în atenţia poliţiştilor, după ce persoane necunoscute au sustras dintr-o magazie de pe raza oraşului Gura Humorului, o drujbă, 2 topoare şi 2 lanţuri, prejudiciul total fiind de circa 1.000 lei, iar în comuna Preuteşti, judeţul Suceava, dintr-o locuinţă particulară au fost sustrase obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte, unelte şi scule electrice, în valoare tot de circa 1.000 lei.

În ultimul caz, ca suspect a fost identificat un tânăr, de 21 ani din localitate, care a fost căutat la domiciliu, loc unde în prezenţa fratelui său şi a doi martori asistenţi, au fost descoperite toate bunurile reclamate ca fiind sustrase.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, dar s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu.


Intră acum și în grupul de