Sute de suceveni au participat la deschiderea Oraselului Copiilor din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Parcul “Sculptor Florea Vladimir” din faţa Policlinicii Areni s-a umplut marţi după-amiază de copii, părinţi şi bunici, cu ocazia deschiderii oficiale a Orăşelului Copiilor din acest an.

Prezent la inaugurare, primarul Ion Lungu, nu a venit cu mâna goală, împărţind tuturor copiilor “care au fost cuminţi” cadouri de la Moş Nicolae, ce au constat în dulciuri şi fructe.

Edilul-şef al Sucevei şi-a cerut scuze că anul acesta lucrările pentru amenajarea celor două parcaje subterane au făcut imposibilă organizarea unui Orăşel al Copiilor în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, explicând însă că pentru a nu întrerupe tradiţia, s-a găsit o altă locaţie pentru amplasarea acestuia.

Întrebat dacă “a fost cuminte” pentru a primi cadouri de la Moş Nicolae, primarul Ion Lungu a spus că “asta numai sucevenii o pot hotărî”, şi a precizat că a găsit dimineaţă în ghetuţe un stilou cu care doreşte să semneze noi proiecte de dezvoltare a municipiului Suceava în anul 2012.

Câteva zeci de poliţişti locali au făcut cu greu faţă dorinţei copiilor de a fi primii care intră în posesia darurilor oferite de municipalitatea suceveană.

Amintim că Primăria Suceava va împărţi pe parcursul acestei luni 5.000 de cadouri copiilor din toate cartierele municipiului.

Astfel, în data de 19 decembrie, Moşul va fi prezent în cartierul Obcini, în curtea Şcolii nr. 9, în 20 decembrie în Iţcani în parcul central, în 21 decembrie în Burdujeni vis-a-vis de biserica Sf. Andrei, iar în data de 22 decembrie în parcul Areni şi cartierul George Enescu.


Intră acum și în grupul de