Un nou caz de sinucidere in cartierul sucevean George Enescu. O tanara s-a aruncat de pe schela unui bloc aflat in reabilitare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Tragedia s-a petrecut, luni dimineaţă, în jurul orelor 09:00, când o persoană de sex masculin a sunat la 112 anunţând că în cartierul George Enescu din municipiul Suceava, o tânără s-a aruncat de pe schela unui bloc aflat în reabilitare, din dreptul etajului zece.

Imediat, la faţa locului, au fost trimise un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi unul al IPJ Suceava. Primele date obţinute de anchetatori au stabilit că victima este o tânără în vârstă de 20-25 de ani, a cărei identitate nu a putut fi precizată iniţial, deoarece oamenii din zonă nu o cunoşteau, iar fata nu avea la ea nici un fel de document.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, insp.princ. Alin Botezatu, corpul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicilă Legală, aşteptându-se rezultatul necropsiei.

UPDATE:

Primele cercetări au stabilit că tânăra are 25 de ani şi că este din municipiul reşedinţă de judeţ, cel mai probabil, gestul extrem survenind în urma unei deziluzii în dragoste.


Intră acum și în grupul de