Pompierii suceveni salveaza vieti si cand sunt in timpul liber


Intră acum și în grupul de

Jurământul de a fi tot timpul în slujba oamenilor care au nevoie de ajutorul lor este mereu în mintea pompierilor suceveni. Fără a face diferenţa că sunt în timpul liber şi nu în timpul serviciului, trei angajaţi ai ISU Suceava s-au oprit din drumul lor pentru a veni în sprijinul victimelor unui accident de circulaţie.

Nefericitul eveniment a avut loc luni dimineaţă în jurul orelor 09:00, pe raza localităţii Podeni, comuna Buneşti, pe DN 2, când un autoturism s-a răsturnat pe cupolă în afara părţii carosabile, iar o persoană de 50 de ani, unul din cei patru pasageri din maşină, a rămas încarcerată în interiorul maşinii.

Aflaţi în trecere prin zonă, trei angajaţi ai ISU Suceava au oprit imediat autovehiculul cu care se deplasau intervenind cu ajutorul stingătoarelor portabile deoarece din rezervorul maşinii răsturnate începuse să se scurgă benzină.

“La faţa locului, s-a deplasat Detaşamentul de pompieri Fălticeni cu două autospeciale descarcerând bărbatul prins între fiarele maşinii care ulterior, a fost transportat cu o ambulanţă la spital, concomitent fiind luate măsuri de stopare a scurgerilor de combustibil, deconectare a bornelor de la baterie şi spălare a căilor rutiere de carburanţi şi lubrifianţi”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Autoturismul a fost avariat în proporţie de 40%, iar traficul pe DN2 a fost restricţionat pe perioada intervenţiei.


Intră acum și în grupul de