UNPR Campulung Moldovenesc si-a inaugurat sediul in Primaria din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sediul Organizatiei Municipale Câmpulung Moldovenesc a UNPR, situat în clădirea Primăriei din municipiu, a fost inaugurat duminică, informează preşedintele Organizaţiei Municipale Câmpulung Moldovenesc a UNPR, Ovidiu Tudorici.

Potrivit acestuia la ceremonia de inaugurare şi sfinţire au participat, alături de membrii UNPR Câmpulung Moldovenesc, preşedintele Organizaţiei Judeţene a UNPR, Cătălina Vartic, membri ai biroului judeţean al UNPR, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban, consilieri locali şi alţi invitaţi.

„Suntem o echipă dinamică şi unită, pe deplin conştienţi de responsabilitatea pe care ne-am asumat-o şi de obiectivele de viitor pe care le avem. Alături de mine, în biroul local, sunt oameni care şi-au propus să schimbe viitorul Câmpulungului, oameni care împărtăşesc principiile UNPR: solidaritate, responsabilitate, progres. Avem oameni pregătiţi cu expertiză şi experienta, gata oricând sa ocupe orice funcţie în administraţia locală.

In 2012, bătălia noastră electorală nu va fi cu PSD sau cu PNL. Aceste partide îşi vor plăti greşelile pe care le fac, în faţa electoratului. Bătălia din 2012 va fi cu noi înşine, cu modul cum vom reuşi să prezentam proiectele noastre.

Suntem la început de drum, dar numărul membrilor creşte pe zi ce trece şi asta se datorează în primul rând echipei pe care o avem: Gheorghe Roman, Ioan Şandru Alboi, prof. Gabriela Juverdeanu, Mihai Dutca, prof. Mihai Piticari, prof. Laurenţiu Huţuleac (preşedintele Organizaţiei de Tineret), prof. Elena Timpau, Stelică Cretu.

Le multumesc cu această ocazie că s-au decis să se implice în această perioadă grea pentru toată lumea şi sunt convins că multe din aceste nume le vom regăsi în viitoarea administraţie locală şi judeţeană”, a declarat preşedintele Organizaţiei municipale Câmpulung Moldovenesc a UNPR, Ovidiu Tudorici.


Intră acum și în grupul de