Politistii suceveni, solicitati sa intervina pentru aplanarea a trei conflicte izbucnite pe parcursul zilei de duminica


Intră acum și în grupul de

Ultima zi a săptămânii trecute s-a dovedit a fi una agitată pentru angajaţii IPJ Suceava care, pe lângă celelalte incidente nedorite ce se înregistrează zilnic în traficul rutier, au fost nevoiţi să aplaneze şi trei conflicte izbucnite în doar câteva ore pe raza judeţului nostru.

Prima solicitare a venit odată cu lăsarea întunericului în localitatea Mălini. Aici doi consăteni, unul de 33 şi celălalt de 49 de ani, s-au luat la bătaie chiar în faţa casei celui mai în vârstă, aplicându-şi reciproc mai multe lovituri. După ce organele de ordine au reuşit să-i calmeze, bărbaţii s-au ales cu dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare şi loviri sau alte violențe.

Nici la Rădăuţi nu a fost linişte, în jurul orelor 20:30, Poliţia municipilă fiind sesizată prin 112, de un tânăr de 24 ani din oraşul Vicovu de Sus, despre faptul că a fost lovit de două persoane care apoi i-au distrus şi un geam de la autoturismul personal lăsat în parcarea centrală din Rădăuţi. Cercetările au stabilit că atacatorii sunt doi tineri de 17 şi 21 de ani din comuna Suceviţa cu care victima are unele neînţelegeri mai vechi.

La distanţă de doar jumătate de oră, un băiat de doar 16 ani din Drăguşeni, judeţul Suceava, a fost luat la bătaie pe când trecea prin faţa unui local din localitatea de domiciliu. Potrivit poliţiştilor, asupra lui au tăbărât patru tineri din comună cu vârste cuprinse între 17 şi 25 de ani, “în urma bătăii primite minorul fiind nevoit să se prezinte la Spitalul municipal din Fălticeni pentru a primi asistenţă de specialitate urmând ca în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medico-legale să se dipună procedural”.


Intră acum și în grupul de