3.500 de pachete de tigari, descoperite in urma unei perchezitii domiciliare


Intră acum și în grupul de

O percheziţie desfăşurată de organele de ordine pe parcursul zilei de luni la o locuinţă particulară din judeţul Suceava a adus procurorilor o captură de peste 3.500 de pachete de ţigări de contrabandă.

Potrivit procurorului şef, Marius Cazac, acţiunea s-a derulat „în continuarea cercetărilor care sunt efectuate într-un dosar vizând destructurarea şi documentarea activităţii grupării infracţionale a cărui nucleu este constituit din 11 suceveni, percheziţia derulându-se la mai multe imobile aparţinând sau folosite de unul dintre învinuiţi”.

Marius Cazac a mai adăugat că acţiunea s-a efectuat cu sprijinul IPJ Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale, suportul tactic fiind asigurat de luptători SIR din cadrul inspectoratului.

“Cu prilejul efectuării actului procedural asupra domiciliului învinuitului în unul dintre autovehiculele acestuia au fost găsite un număr de şapte baxuri de ţigarete de contrabandă care conţineau circa 3.500 de pachete de ţigări, atât autovehiculul cât şi bunurile accizabile fiind ridicate în vederea confiscării”, au declarat sursele citate.

În cauză se continuă activităţile specifice de căutare pentru identificarea învinuitului.


Intră acum și în grupul de