Tanar de 27 de ani din Radauti, atacat in propria-i casa de doua persoane cu care avea neintelegeri mai vechi


Intră acum și în grupul de

Doi tineri cu vârsta de 22 de ani din judeţul Suceava s-au hotărât să-şi „regleze conturile” cu un alt tânăr de 27 de ani, tăbărând peste acesta în propria-i locuinţă.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut la doar o oră distanţă după miezul nopţii dintre luni şi marţi, în municipiul Rădăuţi. Speriat, proprietarul apartamentului, care se mai afla în casă cu două cunoştinţe, a sunat la 112 chemând în ajutor organele de ordine.

„Poliţiştii ajunşi la faţa locului au găsit asupra unui băiat de 17 ani, localnic, prieten cu proprietarul locuinţei, un pistol cu bile aparţinând deţinătorului apartamentului, pentru care nu deține documente, iar cei doi reclamaţi au fost identificaţi ca fiind un tânăr de 22 ani din comuna Marginea şi altul tot de aceeaşi vârstă din municipiul Rădăuţi, fiind cercetaţi pentru lovire, distrugere şi violare de domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Alin Botezatu.

În plus, se efectuează cercetări şi faţă de tânărul agresat, pentru deţinere şi port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, arma fiind ridicată în vederea continuării cercetărilor.


Intră acum și în grupul de