Actiunea caritabila „DARUIESTE UN ZAMBET!” a ajuns la editia a VII-a


Intră acum și în grupul de

Clubul ROTARY Suceava Bucovina și Clubul Lions Suceava organizează joi, 15 decembrie 2011, începând cu ora 17.00, evenimentul „DĂRUIEŞTE UN ZÂMBET!”.

Potrivit preşedintelui Clubului Rotary Suceava Bucovina, Vasile Mocanu, anul acesta organizatorii au ales ca locaţie pentru desfăşurarea acţiunii caritabile care a ajuns la ediţia a VII-a, supermarket-ul AUCHAN din incinta Iulius Mall Suceava.

“Este vorba de o acţiune de ajutorare a unui număr de peste 80 de copii fără părinţi sau proveniți din familii cu probleme sociale speciale, care aparţin “Aşezământului de copii Sf. Ierarh Leontie” al Mănăstirii Bogdana Rădăuţi. La acţiune vor participa membrii Cluburilor Rotary Suceava Bucovina și Lions Club Suceava, însoţiţi de voluntari din întreg judeţul Suceava, care şi-au dorit să ofere suport materal şi emoţional acestor copii, în preajma Crăciunului. Evenimentul se va bucura de prezența unor nume importante din mediul de afaceri local, precum şi a altor invitaţi speciali ai Clubului Rotary şi Clubului Lions din Suceava”, a declarat Vasile Mocanu.

Cluburile Rotary Suceava Bucovina și Lions Club Suceava sunt organizaţii ale oamenilor de afaceri şi ale reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunității.


Intră acum și în grupul de