Dupa o cearta cu concubina, s-a razbunat pe parintii acesteia bagandu-i in spital


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 50 de ani din comuna Rădăşeni, judeţul Suceava, s-a ales cu dosar penal după ce a băgat doi bătrâni, soţ şi soţie, în spital. Totul s-a petrecut joi noapte, în jurul orelor 21:00 când agresorul, după o ceartă bună cu concubina sa în vârstă de 36 de ani din aceeaşi localitate, a ales să se răzbune pe părinţii acesteia.

„Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, pe fondul unor neînțelegeri cu concubina sa agresorul s-a deplasat la locuința acesteia, având asupra sa un par și un cuțit. Folosindu-se de par, a spart două geamuri, a pătruns în imobil și cu cuțitul a tăiat-o în zona feței pe mama și pe tatăl acesteia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma loviturilor primite, cele două persoane au fost transportate cu ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, unde au rămas internate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluționat procedural de polițiști, pentru săvârşirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și lovire sau alte violențe.


Intră acum și în grupul de