I-au facut masina zob din cauza unor neintelegeri mai vechi


Intră acum și în grupul de

Un act de răzbunare ca în filme, în stil mafiot! De un astfel de caz trebuie să se ocupe poliţiştii suceveni după ce au primit o sesizare din partea unui tânăr de 35 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ. Acesta s-a dus glonţ la poliţie, după ce sâmbătă dimineaţă, când a ieşit din casă, şi-a găsit maşina vandalizată într-un stil greu de imaginat.

Totul s-a întâmplat pe parcursul nopţii, când autoturismul se afla parcat pe strada Victoriei din municipiul Suceava şi nimeni nu a văzut nimic din cele întâmplate, dar potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă al IPJ Suceava, tânărul bănuie cam cine s-ar face vinovat de cele petrecute.

„Din investigaţiile efectuate de polițiști a rezultat că partea vătămată a avut anterior producerii evenimentului un conflict cu alte persoane pe care le bănuiește de comiterea faptei și care urmează a fi identificate pentru a se stabili eventuala implicare a acestora la comiterea faptei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Până atunci, victima a rămas cu o maşină căreia mai multe persoane i-au distrus parbrizul, geamurile de la portierele dreapta față şi spate, oglinzile retrovizoare şi triplele spate, valoarea prejudiciului cauzat fiind de peste 3.000 lei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „distrugere”, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de