Copiii din cartierul Obcini au primit daruri de Mos Craciun din partea Primariei Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cadourile Mosului oferite din partea Primăriei Suceava au ajuns în seara zilei de luni la Şcoala cu clasele I-VIII Nr.9 „Ion Creangă” din cartierul Obcine, bucurând în jur de 200 de copii, elevi ai instituţiei de învăţământ sucevene şi nu numai.

Acţiunea s-a desfăşurat atât în prezenţa primarului Ion Lungu şi a viceprimarului Lucian Harşovschi, cât şi în prezenţa deputatului PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, care alături de preşedintele Fundaţiei “Ana”, Nelu Todireanu, s-a alăturat iniţiativei Primăriei Suceava de a oferi cadouri copiilor cuminţi din municipiu.

„Sunt foarte bucuroasă că în această seară am putut veni să îl ajut pe Moş Crăciun să-şi împartă darurile către voi. Ştiu că sunteţi copii foarte cuminţi, ştiu că această şcoală este una a performanţei, alături de celelalte şcoli din Suceava, ştiu că Suceava are cei mai buni elevi din ţară şi de aceea am venit aici să vă mulţumim. Şcoala este cel mai minunat lucru care ni se poate întâmpla în viaţă”, a transmis Sanda-Maria Ardeleanu copiilor prezenţi în curtea interioară a Şcolii „Ion Creangă”.

După un scurt spectacol de colinde realizat de elevii şcolii din Obcine sub îndrumarea prof. Adrian Şoiman, cei mici au primit şi cadourile mult dorite, care au constat într-o pungă consistentă cu fructe şi dulciuri pentru micii pofticioşi.

“Vom urma tradiţia şi vom da cât mai multe cadouri la copiii cuminţi din municipiu”, a declarat primarul Ion Lungu.

Amintim că Primăria Suceava a pregătit peste 5.000 de cadouri pentru copiii din toate cartierele municipiului reşedinţă de judeţ.

Împărţirea darurilor continuă în 20 decembrie în Iţcani în parcul central, în 21 decembrie în Burdujeni vis-a-vis de biserica Sf. Andrei, iar în data de 22 decembrie în parcul Areni şi cartierul George Enescu.


Intră acum și în grupul de