SUCEAVA: Principalele drumuri din judet sunt practicabile, in ciuda ninsorii incepute de luni seara


Intră acum și în grupul de

Prima zăpadă căzută în acest an nu a creat probleme deosebite drumarilor care au ieşit pe trasee încă de luni seara pentru a îndepărta zăpada şi a împrăştia material antiderapant.

Potrivit reprezentanţilor DN Suceava pe toate drumurile naţionale din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, carosabilul fiind acoperit cu un strat de zăpadă frământată care măsoară 1-2 cm.

Drumarii suceveni au acţionat pe toate sectoarele de drum aflate în subordine cu 12 utilaje care au lucrat non-stop, fiind împrăştiate până la această ora aproximativ 300 de tone de material antiderapant.

Şeful secţiei Drumuri Naţionale Suceava, Cristian Huţanu, a declarat că nici luni noapte şi nici până marţi la prânz nu au fost înregistrate evenimente deosebite sau blocaje şi a dat asigurări că echipajele de intervenţie vor acţiona fără oprire atât timp cât va fi nevoie.

Nici în Pasul Tihuţa nu au fost înregistrate probleme deosebite luni noapte. Angajaţii secţiei Drumuri Naţionale Câmpulung Moldovenesc au intervenit încă de la ora 4 dimineaţa pe sectoarele arondate, împrăştiind peste 169 de tone de material antiderapant. Doar pe DN 17 şi DN 17 A la ora actuală, stratul de zăpadă măsoară 2-5 cm, restul traseelor fiind acoperite de zăpadă frământată.

Pe principala arteră de circulaţie care face legătura între Moldova şi Ardeal se lucrează încă, cinci autospeciale de deszăpezire acţionând pentru îndepărtarea zăpezii şi împrăştierea de material antiderapant.


Intră acum și în grupul de