Au mers la furat la locuinta unde lucrasera pentru ca erau nemultumiti de banii primiti


Intră acum și în grupul de

Două persoane de sex masculin de 23 şi respectiv 33 de ani, ambii din comuna Mitocu-Dragomirnei, judeţul Suceava, vor răspunde în faţa judecătorilor pentru faptele comise după ce au fost prinşi de poliţişti că au furat chiar de la casa unde cu o zi înainte erau angajaţi.

Potrivit declaraţiilor acestora, oamenii au fost la furat pentru că erau nemulţumiţi de banii încasaţi ca răsplată pentru activitatea prestată şi astfel au vrut să-şi rotunjească suma primită.

Hoţii au fost prinşi de lucrătorii Secției de Poliţie Burdujeni pe strada Fagului din municipiul Suceava, în preajma unui centru de colectare a fierului vechi, aceştia având asupra lor o geantă de rafie în care se aflau mai multe bucăţi de țeavă de cupru secționate și un bonfaier.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că cei doi au lucrat la construirea gardului împrejmuitor al unei locuinţe aparţinând unui locuitor din municipiul Suceava, construcţie situată în comuna Moara, împreună cu an alt consătean de-al lor. Pe parcursul zilei de duminică ce-a de-a treia persoană a primit banii de la beneficiarul lucrărilor şi i-a împărţit lucrătorilor însă primii doi s-au declarat nemulțumiți de suma primită”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Supăraţi, luni dimineaţă, autorii furtului, s-au deplasat cu un autoturism de ocazie la locuința unde lucraseră, care se află amplasată într-un loc izolat, și prin forțarea sistemului de asigurare a ușii de acces a magaziei amenajată la subsolul clădirii, au sustras 16 țevi din cupru cu lungimea de 3 metri fiecare și de diferite diametre, depozitate în magazie, după care s-au deplasat la centrul de colectare din zona Burdujeni în vederea comercializării, loc în care au fost identificați de polițiști.


Intră acum și în grupul de