70 de milioane de lei vechi, furate din poseta unei femei la Vatra Dornei, judetul Suceava. Afla aici cum s-a intamplat totul


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 33 de ani din municipiul Bistriţa a rămas fără aprovimativ 70 de milioane de lei vechi, marţi seară, în apropierea autogării din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Incidentul a avut loc în jurul orelor 20:00, când victima se îndrepta către maşina de serviciu pentru a merge în localitatea de domiciliu, moment în care două persoane necunoscute au atacat-o pe la spate furându-i poşeta în care aceasta ţinea banii.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima a venit în municipiul Vatra Dornei pentru a lua comenzile de la cele două magazine unde aceasta lucrează în calitate de şef aprovizionare. După ce a terminat treaba şi s-a despărţit de gestionara de serviciu, a mers printre tarabele din piata locală pentru a ieşi în parcarea din faţa Autogării Vatra Dornei, unde şi-a parcat maşina.

„În timp ce trecea printre tarabe, tânăra a observat două persoane necunoscute care s-au apropiat de ea şi, prin surprindere, una din ele i-a luat poşeta de pe umăr şi s-a îndepărtat în fugă. Fiind întuneric victima s-a dezechilibrat şi a căzut fără a suferi însă leziuni, iar autorii tâlhăriei au dispărut în întuneric”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Fiind audiată, victima a relatat că odată cu poşeta, i-a fost sustrasă suma de aproximativ 6.800 lei, bani care erau ai săi personali, ce proveneau de la o altă societate pe care o administrează împreună cu soţul ei.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru identificarea autorilor şi recuperarea pe cât posibil a prejudiciului.


Intră acum și în grupul de